Grondverzet Limburg

Grondverzet Limburg - Jos, Sil en Marjan

Grondverzet Limburg - Jos, Sil en Marjan

Op zoek naar Grondverzet Limburg? Welkom op de site van grondverzet bedrijf Jos Habets v.o.f.

Grondverzet Limburg, daar staat grondverzet bedrijf Jos Habets voor. Maar wie is Jos Habets nu eigenlijk? Zoals de bedrijfsnaam het al zegt, een grondverzet bedrijf dat geleid wordt door Jos en Marjan Habets. Het bedrijf is werkzaam in Limburg, met name Zuid-Limburg. Jos is verantwoordelijk voor het bekijken, berekenen en uitvoeren van de werkzaamheden met de machines. Hierbij altijd rekening houdend met de wensen van de klanten.

We houden altijd rekening met de wensen van onze klanten

Daarnaast voert Marjan de boekhouding, planning en administratie. Verder is er geen personeel in dienst. Sinds april 2011 is wel zoon Sil via een leerovereenkomst in dienst getreden. Alle overige benodigde vakmensen worden per project ingehuurd. Grondverzet Limburg ~ Jos Habets werkt dan ook nauw samen met bijvoorbeeld hoveniersbedrijven, stratenmakerbedrijven, transportbedrijven, andere grondverzet bedrijven en bouwbedrijven.

Grondverzet Limburg Jos Habets is gestart in 2000 met slechts 1 vrachtauto en 1 grondverzet machine. Gevestigd was het bedrijf toen in Epen. Al na 1 jaar is het grondverzet bedrijf verhuisd naar Reijmerstok waar ook een opslagloods werd gebouwd. Sindsdien is het machinepark gestaag uitgebreid. Inmiddels heeft Grondverzet Limburg Jos Habets haar intrek genomen in een loods op bedrijven terrein De Fremme in Margraten. Het kantoor blijft echter in Reijmerstok gevestigd en uiteraard blijft Grondverzet Jos Habets voor u ook werkzaam in de provincie Limburg.

Op dit moment bestaat het materieel van Jos Habets’ Grondverzet Limburg uit:

Naast dit groter materieel is Jos Habets’ Grondverzet Limburg ook in het bezit van klein materieel

Daarbij valt te denken aan:

 • Een zware trilplaat
 • Een wacker-stamper
 • Kunststof- en stalen rijplaten
 • Laser apparatuur etc.

Met bovengenoemd groot en klein materieel worden uiteenlopende werkzaamheden verricht, zoals:

Bij deze werkzaamheden verricht Grondverzet Limburg Jos Habets niet alleen het graafwerk of machinewerk, maar kan ook desgewenst de materialen leveren die hiermee gemoeid zijn. Denk daarbij aan:

 • P.V.C. materialen
 • Verhardingsmaterialen zoals korrelmix (meng granulaat)
 • Zand
 • Grind
 • Teeltaarde
 • Diverse soorten keerwanden
 • Bestratingmaterialen enz.

Uiteraard wordt ook het afvoeren van materialen zoals grond en puin door Jos Habets geregeld

Al deze bovengenoemde werkzaamheden verricht Grondverzet Limburg ~ Jos Habets voornamelijk in de provincie Limburg, meestal (maar zeker niet alleen) Zuid Limburg

Een specifiek gebied met zijn eigen mogelijk- en moeilijkheden. Maar ook net over de grens in Belgisch Limburg zijn we werkzaam.

…zorgen voor tevreden klanten, tegen een betaalbare prijs

Het grondverzet bedrijf heeft en heel uiteenlopend klantenbestand, dat nog steeds groeiende is. Er worden werkzaamheden verricht voor zowel particulieren als voor bedrijven en ook bij agrariërs wordt regelmatig gewerkt. Het tijdsbestek van een project kan zijn van enkele uren of dagen tot enkele weken of maanden en zelfs jaren met tussenpozen.

De kracht van Jos Habets met z’n Grondverzet Limburg bestaat uit het leveren van perfect werk, meedenken met de klant, het oplossen van problemen tijdens een project, de kleinschaligheid van het grondverzet bedrijf, kortom zorgen voor tevreden klanten, tegen een betaalbare prijs.

Grondverzet Limburg - Jos Habets.