Erkend leerbedrijf

Sinds maart 2012 is Grondverzet Jos Habets een door Fundeon erkend leerbedrijf. Inmiddels is Fundeon overgenomen door S-BB.

Wat dit inhoudt kunt u hieronder lezen. De credits voor de uitleg gaan naar S-BB, we hebben hun tekst en uitleg hieronder gebruikt:

Op 1 augustus 2015 startte de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

Nu en in de toekomst kunnen leerbedrijven en scholen dus rekenen op ondersteuning bij het opleiden van jonge vakmensen in de praktijk. SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie.

Ook maken onderwijs en bedrijfsleven binnen SBB afspraken over thema’s op het snijvlak van beroepsonderwijs en bedrijfsleven, zoals kwalificeren en examineren, beroepspraktijkvorming en doelmatigheid. SBB werkt op sectoraal, regionaal en landelijk niveau.

Grondverzet Jos Habets is een erkend leerbedrijf voor:
-    Machinist grondverzet/GWW niveau 1 t/m 3
-    Vakman GWW niveau 1 t/m 3

,