Rolstoelvriendelijk maken van het buitenterrein

Wij kregen van een vaste klant de vraag of we voor een familielid de tuin rolstoelvriendelijk konden maken. Dit hield in dat diverse paden verbreed en ge√ęgaliseerd moesten worden.

Hiervoor werden gedeelten oude bestrating opgepakt en her-straat. De wens om rondom de woning te kunnen met een rolstoel was groot. Ook dit hebben we gerealiseerd om het pad langs de zijkant volledig in een helling baan te bestraten met een nieuw geleverde bestrating en deze hebben we opgesloten met opsluitbanden.

Grondverzet Jos Habets - rolstoelvriendelijk maken rondom huis

Rolstoelvriendelijk maken rondom huis – Grondverzet Jos Habets

Tevens was er grote behoefte om door middel van een helling baan vanuit de woning in de lager gelegen serre te komen. Door middel van het maken van een plateau en hieraan vast een hellingbaan kunnen ze nu toch gebruik blijven maken van de serre.

Dan was er nog een grote parking aan de voorzijde van de woning die voorzien was van half verharding (split). Ook dit is verhard met een nieuwe bestrating, nu kunnen de bewoners vanuit de voordeur op 1 niveau (zonder trapjes) zich naar de achtertuin verplaatsen zonder obstakels.

Wij zijn hartstikke blij dat we deze opdracht hebben mogen uitvoeren en we wensen de bewoners veel leefgenot.