Nieuwe site Grondverzet Jos Habets

De site van grondverzet Jos Habets is grondig vernieuwd.

Om te beginnen is het design aangepast. Omdat er nu meer informatie (zowel voor de professional alsook voor de niet-specialist) wordt verstrekt over ons grondverzet bedrijf, hebben we gekozen voor een rustige stijl, waardoor u op uw gemak al prettig lezend door onze nieuwe site kunt browsen. Uiteraard hebben we met het nieuwe design onze herkenbare paars-gele huisstijl laten terugkomen, zoals u kunt zien.

We hopen met onze nieuwe site de bezoeker een beter beeld te kunnen schetsen over wat wij voor iemand kunnen betekenen. De site is ingedeeld in een aantal menu punten die voor zich spreken. Een tweetal menu punten springen eruit, te weten diensten en materieel.

Waar onze oude site voornamelijk een presentatie was van het materieel dat we hadden, hebben we nu gemeend om daarnaast ook aan u duidelijker te maken wat we nu eigenlijk precies voor u kunnen betekenen, in tekst alsook beelden. Dit valt in te zien onder diensten.

Het is nu ook mogelijk om te zoeken binnen onze nieuwe site. U typt het onderwerp waarop u wilt zoeken in het daarvoorbestemde zoekveld, in de rechterkolom van de site, drukt op enter en de overeenkomstige resultaten worden aan u gepresenteerd.

Als u contact met ons wilt opnemen, dan kan dat natuurlijk via diverse wegen. Zie hiervoor de contactpagina a.u.b. Wat nieuw is in dit verhaal, is de mogelijkheid dat u contact met ons kunt opnemen via een contactformulier. Het werkt heel eenvoudig… u vult 3 velden in, klikt op verzenden, en het bericht komt ons binnen in de mailbox. Wij zullen uiteraard zo snel mogelijk contact met u opnemen, als reactie hierop.

Zoals u al van ons gewend was maken we nu ook weer volop gebruik van foto’s, omdat een plaatje soms meer zegt dan 1000 woorden. We hebben beelden van ons materiaal, maar daarnaast ook van onze diensten, soms gericht op een actie ter plaatse, soms als voorbeeld van het eindresultaat van zo’n dienst.

Geen statische site meer!

Houdt a.u.b. onze site in de gaten, hij wordt regelmatig vernieuwd of aangevuld met actuele “content” (tekst, foto, film, audio). Hierdoor blijft onze site meer dynamisch en flexibel, waardoor het hopelijk voor u interessant blijft om als bezoeker terug te komen. Wie leest er nu immers nog een oude krant?

Tot slot willen we nog even vermelden dat we met het plaatsen van persoonlijke foto’s (zoals in de banner bovenaan de site) meer een “gezicht” aan de site hebben willen geven, zodat u een idee heeft wie er (persoonlijk) achter Grondverzet Jos Habets zit….