Grondverzet Heerlen-Noord Jos Habets – Hét Grondverzet Bedrijf in of nabij Heerlen-Noord

Grondverzet Heerlen-Noord - Jos, Sil en Marjan

Grondverzet Heerlen-Noord - Jos, Sil en Marjan

Op zoek naar Grondverzet Heerlen-Noord? Welkom op de site van grondverzet bedrijf Jos Habets v.o.f.

Wie is Grondverzet Heerlen-Noord ~ Jos Habets? Zoals de bedrijfsnaam het al zegt, een grondverzet bedrijf dat geleid wordt door Jos en Marjan Habets. Het bedrijf is werkzaam in of nabij Heerlen-Noord. Jos is verantwoordelijk voor het bekijken, berekenen en uitvoeren van de werkzaamheden met de machines. Hierbij altijd rekening houdend met de wensen van de klanten.

We houden altijd rekening met de wensen van onze klanten

Daarnaast voert Marjan de boekhouding, planning en administratie. Verder is er geen personeel in dienst. Sinds april 2011 is wel zoon Sil via een leerovereenkomst in dienst getreden. Alle overige benodigde vakmensen worden per project ingehuurd. Grondverzet Heerlen-Noord ~ Jos Habets werkt dan ook nauw samen met bijvoorbeeld hoveniersbedrijven, stratenmakerbedrijven, transportbedrijven, andere grondverzet bedrijven en bouwbedrijven.

Grondverzet Heerlen-Noord Jos Habets is gestart in 2000 met slechts 1 vrachtauto en 1 grondverzet machine. Gevestigd was het bedrijf toen in Epen. Al na 1 jaar is het grondverzet bedrijf verhuisd naar Reijmerstok waar ook een opslagloods werd gebouwd. Sindsdien is het machinepark gestaag uitgebreid. Inmiddels heeft Grondverzet Heerlen-Noord Jos Habets haar intrek genomen in een loods op bedrijven terrein De Fremme in Margraten. Het kantoor blijft echter in Reijmerstok gevestigd en uiteraard blijft Grondverzet Jos Habets voor u ook werkzaam in of nabij Heerlen-Noord.

Op dit moment bestaat het materieel van Jos Habets’ Grondverzet Heerlen-Noord uit:

Naast dit groter materieel is Jos Habets’ Grondverzet Heerlen-Noord ook in het bezit van klein materieel

Bij dit klein materieel valt te denken aan:

 • Een zware trilplaat
 • Een wacker-stamper
 • Stalen rijplaten
 • Trilblok (om palen de grond in te trillen)
 • Laser apparatuur etc.

Met bovengenoemd groot en klein materieel worden uiteenlopende werkzaamheden (onze diensten) verricht, zoals:

Bij deze werkzaamheden verricht Grondverzet Heerlen-Noord Jos Habets niet alleen het graafwerk of machinewerk, maar kan ook desgewenst de materialen leveren (zeg maar gerust onze overige diensten) die hiermee gemoeid zijn. Denk daarbij aan het leveren van:

 • P.V.C. materialen
 • Verhardingsmaterialen zoals korrelmix (meng granulaat)
 • Zand
 • Grind
 • Teeltaarde
 • Diverse soorten keerwanden
 • Bestratingmaterialen enz.

Uiteraard wordt ook het afvoeren van materialen zoals grond en puin door Jos Habets geregeld

Al deze bovengenoemde werkzaamheden verricht Grondverzet Heerlen-Noord ~ Jos Habets voornamelijk in de provincie Limburg, meestal Zuid Limburg, dus ook in Heerlen-Noord

Een specifiek gebied met zijn eigen mogelijk- en moeilijkheden. Maar ook net over de grens in Belgisch Limburg zijn we werkzaam.

…zorgen voor tevreden klanten, tegen een betaalbare prijs

Het grondverzet bedrijf heeft en heel uiteenlopend klantenbestand, dat nog steeds groeiende is. Er worden werkzaamheden verricht voor zowel particulieren als voor bedrijven en ook bij agrariërs wordt regelmatig gewerkt. Het tijdsbestek van een project kan zijn van enkele uren of dagen tot enkele weken of maanden en zelfs jaren met tussenpozen.

De kracht van Grondverzet Heerlen-Noord Jos Habets bestaat uit het leveren van perfect werk, meedenken met de klant, het oplossen van problemen tijdens een project, de kleinschaligheid van het grondverzet bedrijf, kortom zorgen voor tevreden klanten, tegen een betaalbare prijs.

Grondverzet Heerlen-Noord – Jos Habets.