Eindelijk winter

Nederland was al vanaf november vorig jaar voorbereid op de “horror winter” die zou gaan komen.

Pas vanaf eind januari werd het dan eindelijk winter. Eerst sneeuw en vervolgens een periode van matige tot strenge vorst. Met als gevolg gladheid. Dat betekende dat we eindelijk ons nieuwe voertuig de Kramer laadschop konden inzetten en uitproberen in de gladheid bestrijding. Deze is uitgerust met een nieuwe sneeuwschuif en eveneens nieuwe zoutstrooier.

Door zijn kleine draaicirkel is dit voertuig uitermate geschikt voor parkeerplaatsen en kleinere percelen in de gladheid bestrijding. Voor het grotere werk werd de Unimog weer ingezet, evenals vorig jaar.

Beide voertuigen voldoen aan onze verwachtingen en de tevredenheid van de klanten. Wij houden de weersverwachtingen in de gaten om zodoende tijdig te kunnen beginnen met voorstrooien” zodat sneeuw en ijs weinig kans krijgen om voor overlast te zorgen. Vaak betekent dat ’s nachts of in de vroege ochtend beginnen met rijden, zodat alles klaar is voordat de parkeerplaatsen en wegen gebruikt worden.

Het is nog steeds mogelijk om Grondverzet Jos Habets in te huren om uw parkeerplaatsen en toevoerwegen sneeuw- en ijsvrij te maken en te houden. Neem hiervoor contact met ons op en wij zullen een passende offerte voor U maken. Ook kunt U bij ons terecht voor strooizout in zakken van 25 kg.