Aanleg terras, tuin, oprit en voortuin nieuwbouwwoning

Rondom een nieuwbouwwoning in Eygelshoven heeft ons bedrijf het terras, gazon, oprit en voortuin aangelegd.Door de eigenaar zijn vorig jaar reeds de l-elementen geplaatst als afscheiding met de buren.

Na eerst de stollaag voor het te realiseren terras te hebben ge√ęgaliseerd, zijn we begonnen met het plaatsen van opsluitbanden, om zodoende een rechte lijn te verkrijgen.

Grondverzet Jos Habets - nieuwbouw tuin Eygelshoven

Nieuwbouw tuin Eygelshoven – Grondverzet Jos Habets

Vervolgens werd de onderlaag t.b.v. de bestrating aangebracht; korrelmix (menggranulaat) en straatzand.

Als bestrating werd de Carreau megategel carbon gelegd; i.v.m. het gewicht diende dit machinaal te gebeuren met de tegelzuiger. Voor de oprit is gekozen voor de Carreau mega-linea XXL (groot strokenverband), eveneens de kleur carbon.

In de achtertuin diende een gazon gerealiseerd te worden d.m.v. graszoden. Hiervoor werd eerst teelaarde aangebracht. Tussen de oprit en de voortuin, waar enig hoogteverschil opgevangen diende te worden, werden muurtjes van Cliff stones gemaakt.

Als slot het inrichten van de voortuin met bloembakken van Cliff stones met daarom heen grind. Het geheel heeft een stijlvolle en rustige uitstraling en bijna onderhoudsvrij. Wij danken de eigenaren voor de prettige samenwerking tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.